Kauntungan Kita

Babagan Kita

Sichuan Ideasys Precision Machinery Co., Ltd. nduwe luwih saka 2000 meter persegi area produksi, mesin presisi saka macem-macem bagian mekanik. Bisnis kasebut kalebu mesin casting presisi lilin, mesin pemalsuan, mesin casting mati, bar, tabung lan mesin lembaran. Bahan nutupi baja tahan karat, baja tahan panas, baja karbon ..

Pelanggan Kita

partner
partner
partner
partner