Katup diafragma Rotary

Katrangan singkat:

Bagean iki diarani katup diafragma rotary. Lan digunakake kanggo industri Kimia.

Apa fungsi katup diafragma?

Katup diafragma minangka katup on-off loro. Dheweke ngontrol aliran cairan kanthi nyetel area medium lan metu saka katup, kanthi efektif ngganti kacepetan lan kacepetan katup.


Detail Produk

Tag Produk

Produst Jeneng Materi Ukuran Lamaran Casting toleransi Bobot
1 (1) Pabrik katup diafragma rotasi China AISI 304 100 * 120 mm Industri Kimia 0,01 mm 0,105 kg

Katrangan

Apa fungsi aktuator katup?

Aktuator katup yaiku mbukak lan nutup katup. Katup sing dioperasikake kanthi manual mbutuhake anané wong sing bisa nyetel nganggo sambungan langsung utawa langsung menyang gagang. Kaping pisanan, aktuator katup minangka katup kontrol.

Apa katup kontrol rotary?

Puter katup kontrol. Katup kontrol Rotary minangka katup kontrol arah sing didhukung kanthi gerakan rotary. Kanthi tekanan dhuwur lan kinerja bocor nol, katup dirancang lan diproduksi kanggo nyukupi kebutuhan sampeyan kanggo superstruktur lan aplikasi ing jero banyu.

Apa jinis bahan sing digunakake kanggo diafragma?

Diafragma katup kontrol digawe saka karet, bahan sing dikenal minangka "elastomer.". Saliyane ngontrol diafrag katup, elastomer uga digunakake ing kursi katup lan cincin O katup kontrol, regulator, pengontrol suhu, lan umume alat kontrol minyak lan gas.

Langkah-langkah pangolahan

Gambar → Mould → Injeksi lilin → assembling wit lilin → Cetakan cangkang → Dewax-buring → pouring → Shel tango → Cuttiing-Griding → Mesin → Deburring → Finishing Permukaan → Majelis → Inspeksi Kualitas → Pengepakan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan