Komponen peralatan

Katrangan singkat:

Iki minangka salah sawijining komponen peralatan sing diproduksi kanthi casting presisi (lilin ijo). Kekasaran permukaané yaiku Ra 6.3.

Iki minangka bagean saka alat pangukur, padha karo kaliper vernier.


Detail Produk

Tag Produk

Produst Jeneng Materi Casting toleransi Bobot
7-1 Komponen peralatan stainless steel AISI 304 ISO 8062 CT5 50 g
7-2 Komponen peralatan stainless steel digawe ing China AISI 304  ISO 8062 CT5 70 g
7-3 Komponen peralatan stainless steel casting presisi AISI 304  ISO 8062 CT5 95g

Katrangan

Iki minangka salah sawijining komponen peralatan sing diproduksi kanthi casting presisi (lilin ijo). Kekasaran permukaané yaiku Ra 6.3.

Langkah-langkah pangolahan

Gambar → Mould → Injeksi lilin → assembling wit lilin → Cetakan cangkang → Dewax-buring → pouring → Shel tango → Cuttiing-Griding → Mesin → Deburring → Finishing Permukaan → Majelis → Inspeksi Kualitas → Pengepakan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan