Babagan Kita

isys-white

Profil Perusahaan

about

Sichuan Ideasys Precision Machinery Co., Ltd. nduwe luwih saka 2000 meter persegi area produksi, mesin presisi saka macem-macem bagian mekanik. Bisnis kasebut kalebu mesin casting presisi lilin, mesin pemalsuan, mesin casting mati, bar, tabung lan mesin lembaran. Bahan nutupi baja tahan karat, baja tahan panas, baja karbon, baja paduan sithik, paduan suhu tinggi, logam non-ferrous. Kanthi peralatan produksi canggih lan peralatan uji coba, kemampuan cetakan lan desain / produksi produk, produksi casting lan mesin presisi.

Sichuan Ideasys Precision Machinery Co., Ltd. melu riset & pangembangan produk minangka salah sawijining pabrik profesional kanthi hak impor lan ekspor. Produk utama: casting, pemalsuan, bagean mesin presisi, casting mati, bagian mekanik lan bagian perakitan liyane kanggo diekspor.

Layanan bisnis kanggo macem-macem otomotif, kimia cairan, peralatan listrik, peralatan medis, mesin panganan, peralatan petrokimia, teknik karo perakitan lan sapanunggalane. Perusahaan duwe meh 20 pelanggan lan komunitas sing stabil, produk utamane diekspor menyang Amerika Utara, Uni Eropa, Australia lan luwih saka 20 negara lan wilayah.

Kanthi sumber daya manungsa sing kuat, teknologi canggih lan peralatan, teknologi terkemuka, inovasi lan tim R&D, layanan kualitas lan alat manajemen modern, diasah sajrone kompetisi ing taun internasional ing pasar internasional lan dadi pemasok kualitas GE, BOSCH, Voestalpine, Audi, Foster Wheeler lan akeh panuku internasional liyane sing kondhang.

Kanthi "integritas luwih dhisik, layanan dhisik" filsafat bisnis lan "inovasi, ngupayakake keunggulan," semangat wirausaha, kita kanthi tulus nampi kanca-kanca jagad teka kanggo konsultasi lan negosiasi bisnis kanggo pembangunan bebarengan sing hebat!

Pidato Ketua

4-(2)

2008-2014

Sawise lulus lan magang, Fred pisanan mlebu Jerman kanggo melu ing Pameran Industri Hannover ing wulan April 2010, lan sinau luwih lengkap babagan kabutuhane para pelanggan lan budaya ing negara liya.

Sawise pameran, dheweke kanthi ringkes ngringkes masalah sing ana ing proses kasebut, lan dheweke terus nambah awake dhewe ing mbesuk.

Ing proses kerja, dheweke melu luwih saka sepuluh pameran ing Prancis, Jerman, Polandia, Thailand lan Amerika Serikat, ngunjungi macem-macem pelanggan ing 20 negara, lan ngerti banget kabutuhan saben pelanggan lan geografi lokal lokal.

2014-2020

Ing wulan November 2014, dheweke nggawe Honevice, perusahaan perdagangan asing, kanthi konsep "Kejujuran" lan "layanan" minangka filosofi bisnis. Tim kasebut ana 10 wong. Minangka manajer umum, dheweke ngatur operasi kabeh perusahaan, nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanggo kebutuhan pelanggan, lan njaga filosofi integritas bisnis. Ing sawetara taun kepungkur, kita wis nglumpukake dhukungan lan kepercayaan saka akeh pelanggan. Iki minangka dhukungan sing ndadekake Honevice dadi saiki.

Sanajan ana akeh alangan, kayata, kita uga ditipu karo pelanggan lan nyebabake kerugian fatal. Nanging kita isih durung nyerah, nguripake ombak kanggo nyuda kerugian, lan kerja luwih keras ing wilayah liyane kanggo ngrampungake kekurangan kasebut. Gagal dadi ibune sukses. Sanajan iki minangka pengalaman sing ala, kita bakal tetep njaga optimis, sinau lan nyimpulake saka pengalaman iki. Iki minangka latihan kanggo kita ing Honevice!

ceo

Juni 2020

Kanthi tekanan epidemi kasebut, dheweke nggawe Pabrik Mesin Precision Ideasys, sing ndadekake kontrol kualitas dadi luwih dhuwur. Sanajan bisnis perdagangan manca negara wis sukses banget sajrone pirang-pirang taun kepungkur, kadhang kala kita duwe akeh kasekengan. Contone, pelanggan njaluk tanggal pengiriman produk, lan supplier ora bisa ngirim produk amarga macem-macem alasan. Nanging saiki, kita bisa ngontrol wektu pangiriman dhewe. Yen wektu pangiriman sing dijanjekake karo pelanggan wis cedhak, kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nggayuh janji marang pelanggan kanthi kabeh biaya!

Sanajan taun 2020 minangka taun sing angel banget kanggo umume wong. Epidemi iki mengaruhi kabeh jagad, lan akeh perusahaan sing nutup amarga iki. Nanging, kita ngatasi akeh kasusahan lan nggawe Isys. Malah kanca-kanca takon apa dheweke menang lotre, nanging dheweke ora menang. Kita mung jumeneng lan nyedhaki gawang kasebut nalika wong liya ngalami stres. Mula, Isys saya gedhe ing lingkungan sing angel banget!

Saiki tim kita duwe luwih saka 30 wong, sing nyedhiyakake jaminan kuwat kanggo kontrol lan pangiriman kualitas. Ayo para pelanggan ngrasakake manawa milih kita dhewe. Kita ngembangake kacepetan kanthi cepet kanggo mbangun pabrik sing luwih lengkap. Pembangunan budaya perusahaan lan perawatan humanistik dadi salah sawijining ide pangembangan penting. Kita mesthi ngutamakake kualitas lan nggawe kapabilitas komprehensif sing kuat, kalebu perakitan, riset lan pangembangan, lan desain. Tujuane yaiku dadi perusahaan manufaktur menengah-ke-dhuwur ing mbesuk, kanthi kekuatan produksi sing kuat, lan uga dadi perusahaan sing duwe ciri khas.

Tujuan jangka pendek yaiku entuk area produksi luwih saka 3000 meter persegi, luwih saka 50 karyawan lan omset luwih saka $ 5 yuta. Lan nduweni katrampilan komprehensif sing kuat. Bakal dikembangake ing arah industri manufaktur mewah kayata industri militer, aerospace lan penerbangan.

Arah mbesuk yaiku: kita pengin dadi pabrik khas sing duwe manajemen ultra rinci. Gawe lingkungan sing apik kanggo kabeh wong supaya duwe rasa duwe ing kene. Duwe peralatan mewah, kapasitas produksi lan kapasitas inspeksi, lan duwe desain lan katrampilan R&D sing kuwat.