Reamer silang komponen penggiling daging

Katrangan singkat:

Desain penggiling daging listrik iku kompleks. Dheweke dilengkapi piring pemotong 2 utawa 3 kanthi ukuran beda, kayata 3/16, 1/4 lan 1/2 inci. Kajaba iku, gilingan bisa uga duwe alat meksa panganan lan macem-macem tabung ekstrusi sosis kanggo mbantu aliran sosis lemah menyang macem-macem jinis casing. Kanggo umume mesin cincang daging, sumbatan kudu dicopot. Penggiling daging listrik bisa ngasilake panganan luwih akeh kanthi gaweyan sethithik.

Agul-agul kasebut landhep, tahan nyandhang, umur dawa, kuwat lan kenceng, ora cukur, ora ana karat, ora ana polusi produk daging.


Detail Produk

Tag Produk

Produst Jeneng Materi Lamaran Casting toleransi Ukuran Bobot
1-1 Mesin Cast Mincing digunakake ing komponen penggiling daging AISI 304 Piranti panganan ISO 8062 CT5 φ800 * 20mm  90 g
1-2 Reamer silang komponen penggiling daging AISI 304 Piranti panganan ISO 8062 CT5  60 g
1-3 China bagean mesin cincang mesin AISI 304 Piranti panganan ISO 8062 CT5  1,2 kg
1-4 Komponen gilingan daging reamer dawa AISI 304 Piranti panganan ISO 8062 CT5 1,1 kg

Katrangan

Penggiling daging minangka jinis alat pawon, sing digunakake kanggo nyigar lan / utawa nyampur daging mentah utawa masak, iwak, sayuran utawa panganan sing padha. Contone, ngganti alat kayata pemotong daging, sing uga digunakake kanggo ngasilake daging cincang lan isi.

Kepiye cara ngresiki bagean panggilingan daging?

Oleske minyak mineral utawa minyak mineral kelas panganan ing bagean panggilingan daging logam. Disaranake sampeyan nggunakake botol semprotan supaya gampang digunakake. Sadurunge nggunakake gilingan daging, semprotake area sing wis diwenehi lenga kanthi larutan banyu 3,8 liter lan sendhok teh pemutih. Bilas saben bagean nganggo banyu resik kanggo ngilangi pemutih.

Langkah-langkah pangolahan

Gambar → Mould → Injeksi lilin → assembling wit lilin → Cetakan cangkang → Dewax-buring → pouring → Shel tango → Cuttiing-Griding → Mesin → Deburring → Finishing Permukaan → Majelis → Inspeksi Kualitas → Pengepakan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan