Aksesoris burner digunakake ing tanduran tenaga termal

Katrangan singkat:

Burner minangka salah sawijining jinis peralatan mekatronik kanthi program otomatisasi dhuwur. Miturut fungsine, bisa dipérang dadi lima sistem: sistem pasokan udara, sistem pengapian, sistem deteksi, sistem pembakaran lan sistem kontrol listrik.

Kita nyedhiyakake macem-macem industri burner kanggo macem-macem aplikasi pemanas industri. Pembakar kita nggunakake teknologi pembakaran canggih kanggo njamin kinerja lan efisiensi maksimum. Saben burner kita didhukung dening tim insinyur pembakaran kanggo njamin aplikasi pemanas sing tepat. Kanthi pembakar gas dipercaya, pembakar minyak, alat pembakar bahan bakar ganda lan sistem pembakar industri lengkap, sampeyan menehi pilihan sing cerdas babagan nilai, kehandalan lan kinerja kanggo kabutuhan panas.

Burner kita wis ditliti kanthi rinci wiwit desain nganti konstruksi nganti tes pungkasan. Kita uga bisa ngatur burner kanthi nggunakake macem-macem bentuk lan ukuran kanggo memenuhi kebutuhan para pelanggan.


Detail Produk

Tag Produk

Produst Jeneng Materi Lamaran Casting toleransi Bobot
Burner accessories Aksesoris burner digawe ing China HK Industri petrokimia ISO 8062 CT6 12,55 kg
Burner accessories Aksesoris burner digunakake ing tanduran tenaga termal HH Pembangkit listrik termal ISO 8062 CT6 1,6 kg

Katrangan

Kaajab manawa tren pangembangan industri petrokimia internasional mbesuk dadi pangowahan struktur bahan baku, lan akeh sumber daya karbon sithik sing bakal mlebu lapangan aplikasi kimia. Ing taun-taun pungkasan, pamrentah Tiongkok wis nambah pengawasan perlindungan lingkungan lan menehi syarat sing luwih dhuwur kanggo kinerja lingkungan lan kinerja hemat energi para pembakar.

Langkah-langkah pangolahan

Gambar → Mould → Injeksi lilin → assembling wit lilin → Cetakan cangkang → Dewax-buring → pouring → Shel tango → Cuttiing-Griding → Mesin → Deburring → Finishing Permukaan → Majelis → Inspeksi Kualitas → Pengepakan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan