Gigi Waos Helical kanggo Bagian Trailer

Katrangan singkat:

Transmisi gir heliks stabil, kapasitas beban kuwat, lan swara lan pengaruhe sithik. Nalika munggah lan mudhun gunung, sampeyan kudu luwih cepet pindah menyang gir sing luwih murah. Sanajan sampeyan duwe transmisi otomatis, mesthine sampeyan bisa ngalih gir kanthi manual. Pengereman bakal mbantu njaga mesin supaya luwih cepet nalika munggah.

Gear landing trailer minangka jinis dhukungan teleskopik sing bisa njaga level trailer nalika trailer dibongkar. Peralatan pendaratan, uga dikenal minangka stabilisator, kudu duwe kapasitas sing pas lan dilengkapi unit gir kanggo ngangkat trailer sing dimuat nalika dibutuhake.


Detail Produk

Tag Produk

Produst Jeneng Materi Lamaran Casting toleransi Bobot
1 Gigi Waos Helical kanggo Bagian Trailer 1,4308 Trailer ISO 8062 CT5 60 g

Katrangan

Pira gandhengane trailer?

Ana 10 gir ing trek umum. Nanging, sawetara pabrikan ngemot luwih akeh ing truk. Kira-kira 18 gir ing crankshaft truk.

Langkah-langkah pangolahan

Gambar → Mould → Injeksi lilin → assembling wit lilin → Cetakan cangkang → Dewax-buring → pouring → Shel tango → Cuttiing-Griding → Mesin → Deburring → Finishing Permukaan → Majelis → Inspeksi Kualitas → Pengepakan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan