Manifold karo bagean otomotif mesin CNC

Katrangan singkat:

sistem EGR punika gas exhaust re circulation sistem, liwat gas exhaust menyang kamar pangobongan, supaya minangka kanggo ngurangi puncak pangobongan engine, entuk tujuan ngurangi emisi NOx. Manifold iki digunakake ing sistem EGR.

Ing teknik otomotif, intake manifold minangka bagean saka mesin, sing nyedhiyakake campuran bahan bakar / udara menyang silinder. Manifold yaiku siji (pipa) sing dikalikan karo pirang-pirang

Nanging, exhaust manifold nglumpukake gas exhaust saka macem-macem silinder menyang sawetara pipo cilik, biasane mudhun kanggo siji pipa.


Detail Produk

Tag produk

produk jeneng Bahan Aplikasi Toleransi casting Bobot
4 Manifold karo bagean otomotif mesin CNC 1.4308 Otomotif ISO 8062 CT5 0,36 kg

Katrangan

Fungsi utama intake manifold yaiku kanggo nyebarake campuran pembakaran (utawa udara saka mesin injeksi langsung) menyang saben port intake kepala silinder. Distribusi seragam penting banget kanggo ngoptimalake efisiensi lan kinerja mesin. Uga bisa digunakake minangka dhukungan kanggo karburator, throttle body, injektor bahan bakar lan komponen mesin liyane.

Ing mesin piston ignition spark reciprocating, ana vakum parsial ing intake manifold amarga gerakan piston mudhun lan watesan throttle. Vakum manifold jenis iki bisa dadi gedhe banget, lan bisa digunakake minangka sumber daya tambahan kendaraan, nyopir sistem tambahan: rem tambahan daya, piranti kontrol emisi, kontrol pelayaran, advance ignition, wiper kaca depan, jendela daya, sistem ventilasi. katup lsp.

Vakum iki uga bisa digunakake kanggo ngekstrak piston saka crankcase mesin. Iki dikenal minangka sistem ventilasi crankcase positif ing ngendi gas diobong nganggo campuran bahan bakar / udara.

Intake manifold tansah digawe saka aluminium utawa wesi tuang, nanging panggunaan bahan plastik komposit luwih populer.

Langkah-langkah Pangolahan

Gambar → Cetakan → Injeksi lilin → Rakitan wit lilin → Cetakan cangkang → Dewax-buring → tuang → Ngilangi cangkang → Cuttiing-Griding → Mesin → Deburring → Finishing Permukaan → Perakitan → Inspeksi Kualitas → Pengepakan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita