Kekuwatan Teknis

isys-white

Kekuwatan Teknis

Kita duwe insinyur sing apik ing China, ngoperasikake peralatan pangolahan canggih, kabeh tenaga teknis lulus saka universitas negeri sing apik banget, lan duwe pengalaman sing akeh.