Layanan

isys-white

Jaminan Kualitas

1
2
3

1. Selaras banget karo ketentuan sistem jaminan kualitas perusahaan, miturut peraturan nasional lan lokal lan persyaratan dokumen kontrak, njlentrehake tanggung jawab perusahaan.

2. Kita bakal bali menyang kualitas produk sing dijanjekake sawise dikirim, njaluk pendapat, lan nindakake layanan kanthi apik kanthi ati, supaya kualitas produk bisa entuk standar sing luwih apik.

3. Sajrone periode jaminan kualitas, kita bakal nelpon pitulung teknis kanggo mangsuli masalah sing dienggo perusahaan sampeyan sing digunakake, supaya bisa njamin karya normal sampeyan.

Layanan Tambahan

Material testing

Tes materi

Technical support

Dhukungan teknis

service

18 jam layanan online

Product cleaning

Reresik produk

Product assembly

Kumpulan produk

Product packing

Kemasan produk