FAQ

FAQ

Pitakon Paling Kerep

Kepiye carane njamin wektu pangiriman sing dibutuhake para pelanggan?

Kanggo njamin pangiriman sing tepat wektu, langkah-langkah ing ngisor iki dirumusake:

1. Langkah organisasi

Ngleksanakake tugas lan tanggung jawab tartamtu saka personel kontrol kemajuan ing kabeh level. Nindakake riset lan analisis tindak lanjut, nangkep kanthi inisiatif produksi, mriksa sebab-sebab lan ngrancang langkah-langkah perbaikan kanggo wong-wong sing durung ngrampungake rencana produksi. Ngiyatake manajemen rencana lan nggawe rapat produksi rutin. Ngleksanakake siklus produksi total, terus mriksa implementasi saben periode proses simpul karo rencana, nyetel tepat waktu lan kontrol kanthi dinamis kanggo mesthekake realisasi periode konstruksi sing direncanakake.

2. Tindakan teknis

Miturut kontrol wektu pangiriman, lacak rencana operasi saben minggu. Priksa implementasi rencana saben dina lan atur sesuai wektu. Pangopènan lan ndandani peralatan bakal terus dikiatake digunakake kanggo njamin integritas peralatan, kanggo njamin lan ningkatake tingkat panggunaan peralatan kasebut, supaya ora ana kegagalan utawa kekurangan peralatan mekanik sing mengaruhi kemajuan proyek. . Kuatake manajemen teknis, maneh gambar sadurunge saben proses, lan nindakake pambocoran teknis rinci. Ing proses produksi, kualitas saben proses bakal dilacak lan dipriksa. Yen ana masalah kualitas sing ditemokake, bakal diatasi wektu supaya ora ngganggu proses sabanjure. Ngiyatake manajemen mutu, kanthi ketat nindakake kontrol kualitas miturut langkah-langkah jaminan kualitas, njamin kualitas saben proses wis mumpuni, lan mungkasi wektu tundha periode konstruksi sing disebabake amarga pengerjaan ulang lan penutupan kualitas produk.

5. Langkah manajemen informasi

Ing proses produksi lan instalasi, kumpulake data sing relevan babagan kemajuan nyata, ngurutake statistik, mbandhingake karo kemajuan sing direncanakake, lan menehi laporan perbandingan marang para pelanggan kanthi rutin. Ing kontrol kasebut, rencana operasi mingguan bakal disiapake, cathetan kemajuan bakal digawe, tabel statistik kemajuan bakal diisi, hubungan ing antarane kabeh aspek bakal dikoordinasi, langkah-langkah kudu ditindakake kanthi tepat wektu, fleksibel, akurat lan tegas, kabeh jinis kontradiksi bakal diilangi, kabeh tautan sing lemah bakal dikuwatake, keseimbangan dinamis bakal diwujudake, lan target pangiriman bakal dijamin.

Kepiye njamin kontrol kualitas produk?

1. Cara kontrol "Tiga ora"

Operator ora nggawe produk sing rusak; ora nampa produk sing rusak; ora ngidini produk sing rusak bisa mbukak proses sabanjure. Kabeh staf kudu nyiyapake konsep kualitas apik "proses sabanjure yaiku pelanggan". Kualitas apik diwiwiti saka awake dhewe, diwiwiti saiki, lan ngrampungake produk sekaligus.

2. Metode tes "Tiga inspeksi"

"Pamriksaan awal" nuduhake pamriksa kualitas produk sing dipasrahake dening produsen sawise rampung proses sadurunge sadurunge diproses, kalebu inspeksi bahan baku lan tambahan sadurunge diproses; "inspeksi mandiri" nuduhake inspeksi kualitas produk sing diproses dening produsen sawise rampung proses, lan kualitas dikontrol ketat dening produsen; "inspeksi khusus" nuduhake pamriksa dening kepala departemen lan pimpinan tim personil inspeksi Kualitas lan pimpinan pabrik nindakake pamriksa kualitas kanggo produk rampung sajrone proses pamrosesan, utamane kanthi inspeksi acak. Kualitas minangka dhasar kanggo perusahaan supaya bisa mapan, lan uga minangka dhasar pangembangane. Mung ing kompetisi penyisihan, perusahaan bisa entuk pangembangan kualitas produk sing cukup.

Kepiye cara ngrampungake keluhan pelanggan?
Sawise ngirim priksaan, suwene kutipan bisa diwenehake?

Kita bakal menehi penawaran sampeyan sajrone 3 dina kerja.

Cara pangiriman? Carane ngirim? Saka endi transportasie?

Kita duwe kauntungan nalika ngirim. Mung butuh 12 dina kanggo sepur saka Chengdu menyang Eropa. Lan kita ndhukung saben transportasi miturut syarat pelanggan.