Keamanan lan Relaksasi

isys-white

Keamanan

Kita duwe rasa aman sing kuwat. Nalika nyambut gawe, keamanan luwih dhisik. Ing situs perusahaan, tandha-tandha keamanan bisa dideleng ing endi wae, ngelingake kabeh wong supaya nggatekake keamanan nalika makarya. Panyimpenan panyimpenan kothak medis darurat nyedhiyakake sawetara persediaan medis sing umum digunakake kanggo kabutuhan darurat. Kita uga wis nyiapake hydrants geni lan peralatan anti-geni lan listrik liyane supaya keamanan karyawan luwih dhisik. Sajrone epidemi kasebut, kita tetep ngukur suhu awak saben dina, disinfeksi kanthi asring, lan nyebarake topeng kanggo nyiyapake pencegahan epidemi lan kontrol.

Relaksasi

Nyambut gawe lan santai kabeh bener. Ing perusahaan kita, ana uga gym, bingkai bal lan peralatan liyane kanggo karyawan, saengga kabeh wong bisa olahraga lan santai ing wektu luang sawise kerja keras. Kita uga bakal nggelar game basket saben wektu lan nyiyapake hadiah. Mekanisme kasebut ngidini saben karyawan Idease tuwuh ing lingkungan sing santai lan nyenengake!