Kontrol Kualitas

isys-white

Kontrol Kualitas

Kualitas minangka dhasar kanggo perusahaan supaya bisa mapan, lan uga minangka dhasar pangembangane. Mung ing kompetisi penyisihan, perusahaan bisa entuk pangembangan kualitas produk sing cukup. Kita ngontrol kabeh prosedur kanthi ketat, lan duwe peralatan uji lanjut kanggo ngontrol saben produk kanthi ketat. Kita nyoba kanthi maksimal supaya saben bagean sing dikirim 100% kualifikasi, lan uga konsep sing mesthi dianut.