Keprihatinan Humanistik

isys-white

Keprihatinan Humanistik

We Ideasys nyedhiyakake karyawan kanthi kesejahteraan pariwisata domestik lan manca negara, lan uga pesta mangan saben wayah kanggo nambah kohesi tim lan nambah urip saben karyawan. Kita kaluwarga gedhe. Yen kualitas urip saben karyawan luwih apik, mula perusahaan kita uga bakal maju!

Ing wulan Oktober 2018, perusahaan kasebut nggawa kolega menyang lokasi sing apik ing Dujiangyan, lan uga ngunjungi jagad samodra kutub. Sanajan udan dina iku, ati saya kebak sunar!

Ing wulan Agustus 2019, tim kita menyang Thailand plancongan adoh saka suwene nem dina limang wengi. Kita ngrasakake kabeh jinis cemilan Thailand, ngrasakake budaya lokal sing beda-beda, lan pijet Thailand sing ngrasakake awak lan pikiran kita. Sawise lelungan kasebut, tim kita dadi luwih setya, uga kerja keras ing mbesuk, lan nggawe kemajuan luwih gedhe ing gaweyane!