Aksesoris Burner casting lilin sing ilang digunakake ing industri petrokimia

Katrangan singkat:

Burner minangka jinis peralatan mekatronik kanthi otomatis kanthi otomatis. Jinis aksesoris burner iki digunakake ing industri pembangkit listrik tenaga panas.

Burner minangka inti pemanas lan tungku kanggo industri penyulingan, petrokimia lan kimia.

Kita terus riset lan ngembangake solusi pembakar minyak lan gas paling canggih kanggo entuk kinerja lan emisi minimum sing paling apik, nggunakake teknologi paling canggih ing dunia babagan reliabilitas lan efisiensi.

Wiwit teknik nganti manufaktur produk pungkasan, kita ngatur kabeh proses produksi.


Detail Produk

Tag Produk

Produst Jeneng Materi Lamaran Casting toleransi Bobot
5-1 Aksesoris Burner casting lilin sing ilang digunakake ing industri petrokimia HK Industri petrokimia  ISO 8062 CT7 0,7 kg
5-2 Aksesoris burner lilin ijo HH Industri petrokimia ISO 8062 CT6 0,29 kg

Katrangan

Burner dirancang miturut standar API 535 lan bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan.

Tanduran petrokimia ngowahi sumber daya alam kayata minyak mentah, gas alam, bijih lan mineral dadi produk, sing akeh digunakake. Dheweke ngasilake akeh komponen penting kanggo proses industri, kalebu etilena, propilena, butadiena lan aromatik.

Burner minangka jinis peralatan mekatronik kanthi otomatis kanthi otomatis. Jinis aksesoris burner iki digunakake ing industri pembangkit listrik tenaga panas.

Pembakar gas industri kalebu pembakar industri. Miturut media pembakaran, ana pembakar gas industri lan pembakar minyak industri.

Prinsip kerja burner gas gampang banget. Gas bahan bakar utawa udara, utawa gas bahan bakar premixed lan udhara mlebu ing ruangan pembakaran. Pembakaran stabil lagi ditindakake. Burner nyedhiyakake nilai panas kanggo aplikasi kasebut.

Ing sektor industri, gas bahan bakar sing paling umum yaiku asetilena, LNG lan propana.

Kanggo aplikasi, umume kompor gas industri digunakake ing ketel industri lan tungku.

Minangka pemasok industri burner utama, Ruichang nggunakake teknologi pembakaran sing paling canggih kanggo ngasilake alat pembakar sing bisa dipercaya. Iki mesthekake yen burner duwe efisiensi pembakaran sing luwih dhuwur nalika emisi tetep minimal.

Langkah-langkah pangolahan

Gambar → Mould → Injeksi lilin → assembling wit lilin → Cetakan cangkang → Dewax-buring → pouring → Shel tango → Cuttiing-Griding → Mesin → Deburring → Finishing Permukaan → Majelis → Inspeksi Kualitas → Pengepakan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan